Iskolabemutató film

on .

Fogadják szeretettel iskolánk bemutatkozó kisfilmjét!

 

"Teremtés könyve"

on .

"Teremtés könyve" témájú országos videofilm fesztiválon Dancsó Marcell 12.B osztályos tanuló III. helyezést ért el. 

Gratulálunk!

 

 

Lengyelországban jártunk

on .

2018. szeptember 27-29. között iskolánk 11-12-es diákjainak egy csoportja Lengyelországba utazott. Krakkó nevezetességei: a Wawel, János Pál Pápa szentélye, a belváros sok szép látnivalót tartogatott. Az auschwitzi és birkenaui látogatás mindenki számára megrázó volt. Sok élménnyel tértünk haza.

Fráter induló – szimfonikusokkal

on .

 

 

Ave Maria címmel adtak közös koncertet a miskolci Fráter György Gimnázium kórusai a Miskolci Szimfonikus Zenekarral 2018 február 26-án. A műsor a Fráter-induló szimfonikus feldolgozásával kezdődött – és zárult. Regős Zsolt szerzeményének szimfonikus hangszerelését Faragó Sándor egykori Fráteres diák készítette, s az önálló zeneműként is megálló darabot a szerző vezényli.

Irodalmi színpadunk sikere!

on .

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet színjátszó versenyt hirdetett Ruttkai Éva emlékezetére. Az ország legjobb produkcióit, köztük iskolánk alkotását is meghívták a gálaműsorra, hogy adják elő játékukat Budapesten a Thália Színházban. A pályázati filmet az alábbi videóban tekinthetik meg.

Szereplők: Almássy Anna, Bercsényi Petra, Fandl Hanna, Kiss Johanna, Hardi Gergely, Izsvák Balázs, Papp Hugó. A jelenetet Németh Gergely tanár úr rendezte.