XVI. SZENT ERZSÉBET KUPA

on .

 

 

Ismételten meghívást kaptunk az egyházmegyénkbe tartozó Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola által szervezett teremlabdarúgó tornára.

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is 5 csapat játszott körmérkőzést egymással a Sárospataki intézmény tornatermében. A magyar csapatok mellett két Lengyelországból érkezett csapattal is összemérhettük erőnket.

A sorsolásnak köszönhetően vasárnap reggel negyed hétkor kellett indulnunk, mert az első mérkőzést mi játszottuk. Szerencsére a korai kelés és indulás nem látszott a fiúk teljesítményén, és 7 gólt sikerült rúgnunk a lengyel Galicja Chmielnik csapatának. Rövid szünet után a két magyar csapat (Bólyai és a házigazda Szent Erzsébet Kat. Iskola) elleni küzdelemben is sikeresek voltunk, így az utolsó mérkőzésen a tornagyőzelemért játszhattunk. Felszabadultan, végre sok passzos játékkal a Strug Tyczyn csapata ellenében ezt az akadályt is sikerrel vettük, így veretlenül hoztuk haza ismét az első helyért járó kupát és oklevelet.

A tavalyi évhez hasonlóan a legtöbb gólt rúgó játékos is tőlünk került ki ( Grallert Máté).

Az utolsó mérkőzésen az is eldőlt, hogy csapatunk minden tagja ( beleértve a remekül védő Bánhegyi Bogdánt is!!) szerzett legalább egy gólt.

A csapat minden tagját dicséret illeti a fegyelmezett játékért és viselkedésért!

Bánhegyi Bogdán 7. A ( 1gól)

Nahaj Norbert: 7. A ( 3 gól)

Farkas Máté 7. B           (2 gól)

Bódig Bence 6. B        (4 gól)

Szakmáry Márk 6. B (2 gól)

Grallert Máté 6. A   (13 gól)

Lőrincz László 5. A  ( 5 gól)

Porkoláb Botond         5. A ( 1 gól)

Köszönet a szülőknek a szállításban és a szurkolásban nyújtott segítségért!

képek