Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus

on .

A héten zajlik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, ahová az online jelentkezés ugyan 2021. augusztus 29-én lezárult, de lesznek olyan programok szeptember 5. és 12. között, amelyeken helyszíni jegyvásárlással és ingyenesen, regisztráció nélkül is részt lehet venni.

Csatolva találhatják a Kongresszus részletes programját. 

Csatolmányok:
Download this file (NEK2021Program.pdf)NEK2021Program.pdf695 kB

Tanévnyitó Veni Sancte

on .

Tisztelt Szülők, kedves diákok!

2021. szeptember 1-jén elkezdődik a 2021/2022-es tanév.

A Veni Sancte (tanévnyitó szentmise) a Minorita templomban lesz megtartva, kérünk mindenkit, hogy egyenruhában érkezzen az iskolába 7:45-re.

Ezen a napon ebédet nem tudunk biztosítani.

A tanítás (osztályfőnöki órák) 12:10-ig tartanak.

Az 5-6. évfolyamos tanulók számára felügyeletet biztosítunk 16:00-ig. Amennyiben kérnek gyermekük részére felügyeletet, kérjük, hogy jelezzék a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen augusztus 31-én 12:00 óráig.

Menza igények felmérésére

on .

Tisztelt Szülők !

Ezúton tájékoztatunk minden kedves Szülőt,hogy a menza igények felmérésére az első tanítási napon - 2021. szeptember 01.-én - kerül sor.

Az ebédet -tanulóink részére- 2021.szeptember 03.-tól tudjuk biztosítani !

Gólyanapok a Fráterben

on .

Kedves leendő Fráteresek! Kedves Szülők!

Hagyomány gimnáziumunkban, hogy az új évfolyamaink diákjait egy gólyanap keretében köszöntjük. Ez ebben az évben sem maradhat el, így a három új osztály három különböző napon ismerkedik majd a Fráterrel, az osztályfőnökkel, tanárokkal, fráteres diákokkal.

2021. augusztus 24-én (kedden) az 5.A osztály,

2021 augusztus 25-én (szerdán) az 5.B osztály,

2021. augusztus 27- én (pénteken) pedig a 9.C osztály diákjait várjuk nagy szeretettel!

A programok mind a három napon 9:00 órától 12:30 óráig tartanak.

A nap folyamán egyénileg szükséges gondoskodni ennivalóról és innivalóról, valamint íróeszközt is érdemes hozni, illetve fontos tudnivaló, hogy a gólyanap folyamán kerülnek kiosztásra az új tankönyvek, így annak hazavitelére is gondolni kell.

Az osztályok névsora, beosztása a csatolmányban olvasható.

Szeretettel várunk mindenkit!

A Fráter Diákönkormányzata

Csatolmányok:
Download this file (5.A.pdf)5.A.pdf86 kB
Download this file (5.B.pdf)5.B.pdf85 kB

Oltásszervezés - kérés a szülők felé

on .

Tisztelt Szülők!

Sajnos a KRÉTA rendszerben nem mindenki kapta meg az üzenetet az oltásszervezéssel kapcsolatosan, ezért más módon kérjük segítségüket. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal felmérést készít, hogy lenne-e igény a 12-18 évesek köznevelési intézményekben történő COVID-19 elleni oltására. Kérjük, hogy amennyiben nem kapott KRÉTA üzenetet (szülői felület/kérdőív) és igényelné, hogy gyermekét intézményünkben oltsák be 2021. augusztus 30-31-én, a gyermek nevével és osztályával küldjön e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 

Segítő együttműködését köszönjük!

Molnár Tünde igazgató 

Oltásszervezés

on .

Tisztelt Szülők!

A mai napon a KRÉTA szülői felületén kaptak egy üzenetet, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kérésére küldtünk Önöknek. Kérjük nézzék meg, és jelezzenek vissza az üzenethez mellékelt kérdőíven 2021. augusztus 1-ig. 
Amennyiben problémájuk adódik a KRÉTA szülői felületére való belépéssel, a titkarsag@frater,hu e-mail címen kaphatnak segítséget.

Gyászhír

on .

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy gimnáziumunk szeretett tanára,
Dr. Kissné Fábián Katalin életének 68.évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.

gyász