Digitális témahét

on .

A Digitális témahét keretén belül megrendezésre került a Mustármag program, témája az biztonságos internethasználat.

 

digit collage

Tanulmányi kirándulás Angliába

on .

Angliában jártunk a tavaszi szünetben iskolánk 40 diákjával. Az utazás során ízelítőt kaptunk az ország gazdag történelmi és kulturális örökségéből. Felfedeztük a festői Canterburyt, az egyedülálló szellemiségű Oxfordot, a királyi Windsort és a pezsgő London számos nevezetességét. A jó hangulatról és a kiváló programokról a képek tanúskodnak. 

20240405 113855

 

Szent Patrik nap a Fráterben

on .

024.03.13-án, iskolánkban az ír vallási és nemzeti ünnep tiszteletére országismereti délutánt tartott az angol nyelvi munkaközösség, a Mustármag programsorozat részeként.

A 10. A osztály tanulói ír néptáncbemutatóját egy videófilm és ennek megértését ellenőrző csapat kvíz követte. Szent Patrik tevékenységének felidézésével a gyerekek angolul kártyákra írták, hogy kire kérnek áldást. Volt daltanulás, kézműves foglalkozás és játékos sorverseny, mind az ír szimbólumok köré építve, valamint a nagyobbak megpróbálkozhattak Limerick versírással is.

Végül, az írek zöld színét viselő közönség, megkóstolhatta a szülők által készített süteményeket és gyümölcsöket, amiket ezúton is hálásan köszönünk.

 kollazs szt patrik

Alapítvány jótékonysági bál 2024.02.10!

on .

Szeretettel hívunk mindenkit Alapítványunk jótékonysági báljára.


Jelentkezés az osztályfőnököknél, külsősök számára pedig a Gimnázium titkárságán.
Finom vacsora, diákjaink műsora, partytükör, éjféli falatok, élő zene és a tavalyihoz hasonló fergeteges hangulat garantált!
 
A bál fővédnöke Ft. Gubala Róbert, a Szent Anna plébánia plébánosa és gimnáziumunk lelkipásztora.
 
A zenét Gulyás Szabina és zenekara szolgáltatja.
 
 
 

Emlékezzünk

on .

2014. január 16-án, tíz évvel ezelőtt hunyt el Rakaczki Bence,

iskolánk volt diákja, a DVTK kapusa.

Emlékét szívünkben őrizzük!

Mikulás-napi koncert a Szent Rita Óvodában

on .

December 5-én a felsős énekkar tagjai közül Ritter Ágnes, Ritter Klára, Spisák Hanna, Galajda Emma, Tótszegi Natália, Lénárt Lilla, Meixner-Nagy Hanna, Jóna Máté, Varholy Vince és Labant Benedek a Szent Rita Óvodában Mikulás-napi koncertet adott a gyermekeknek Bánvölgyiné Hortobágyi Hajnalka tanárnő vezetésével. Egyaránt örömteli élmény volt mindez a fellépőknek és a hallgatóságnak is. Köszönjük a szolgálatot iskolánk énekkaros tagjainak és felkészítő tanáruknak!