KUPAKGYŰJTÉSI AKCIÓ A FRÁTERBEN

on .

Iskolánkban 2023. január 16-tól zajlott az osztályok közötti kupakgyűjtő verseny. A kupakokat felajánlottuk:

 

zsofia alapitvany

Zsófia egészségi állapotának javításához szükséges terápiák, fejlesztések, terápiás eszközök, kezelésekhez, fejlesztésekhez kapcsolódó utazások és ehhez kapcsolódó szállások költségeihez használják fel az általatok gyűjtött kupakokból befolyt összeget.

 

KÖSZÖNJÜK MINDEN TANULÓNKNAK, A SZÜLŐKNEK ÉS ISMERŐSÖKNEK AKCIÓNK TÁMOGATÁSÁT!

Kívánjuk, hogy Zsófi kezelése mielőbb eredményre vezessen!

zsofia 2

 

 

IMG 4385

 

 

 

Csatolmányok:
Download this file (kupakgyujtes.pdf)A kupakgyűjtés eredményei420 kB

Híradó Bűvösvölgyből

on .

Az 5. a osztály január 24-én egész napos médiás foglalkozásra látogatott a debreceni Bűvösvölgy Médiaértés Oktató Központba. A Bűvösvölgy az oda látogató diákoknak élményközpontú foglalkozásokat ígér a tudatos médiahasználatért. És ez nem csak ígéret: nyolc fős csoportokban négy különböző stúdióban próbálhatták ki az ötödikesek az újságszerkesztés, a reklámfilm készítés és a szinkronizálás munkafolyamatait. A legnagyobb kreativitásra egy filmes autós üldözés forgatásánál volt szükség, ahol a forgatókönyv elkészítésétől a vágósnittek és a zenei aláfestés bevágásáig mindent önállóan kellett elkészíteniük.

 

 327342336 1344805476296798 1680166507286460046 n

Kupakgyűjtő verseny

on .

Nagy sikerrel zajlik gimnáziumunk kupakgyűjtő versenye, ahol az osztályok szuper jutalmakért cserébe gyűjthetnek kupakokat az "Összefogás Zsófiért Alapítvány" részére. 

 

IMG 1823kupakgyűjtő verseny

Emlékezzünk

on .

2014. január 16-án, kilenc évvel ezelőtt hunyt el Rakaczki Bence, 

iskolánk volt diákja, a DVTK kapusa. 

Emlékét szívünkben őrizzük!

 

Rakaczki Bence ff

THANKSGIVING PARTY 2022

on .

2022. november 24-én, éppen a napján, iskolánkban Thanksgiving partit tartottunk. Megidéztük az amerikai ünnep történelmi eseményeit és átvettük belőle az amúgy is keresztény gondolatot: a hála kifejezését.
Dalokon, játékos feladatokon, videófilmen és prezentáción keresztül vezettük el kisgimnazistáinkat a hála megfogalmazásáig: hála a családunkért, a barátainkért, az egészségünkért, az iskolánkért… mindezeket sokszor természetesnek vesszük, de időnként meg kell állnunk és kimondanunk, megköszönnünk. A diákok kis „falevelekre” írták fel gondolataikat és azokat egy faágra akasztották fel az aulában.
A vidám délutánt telefonos vetélkedő, „pulykatánc” és sok-sok süti tette élvezetesebbé. A sütemények elkészítésében a diákok és szüleik is nagy lelkesedéssel vettek részt és ez a szép együttműködés még inkább átélhetővé tette az ünnep tartalmát.Többi képért katt a képre.

Értesítés a menzabefizetésről

on .

Kedves Szülő/k!

  

Tájékoztatunk minden kedves Szülőt, hogy a  menzadíjak befizetését  továbbra is  KIZÁRÓLAG BANKI ÁTUTALÁSSAL fogadjuk el.

A  2022. december havi menza díjakról készült számlák  ,-a tanulók részére - 2023. január 09.-én, valamint január 10.-én  kerülnek kiosztásra.

  

Bankszámlaszámunk (CIB Bank) : 10700086-65661572-51300009

Kérjük a kedves Szülőket,hogy a menzadíj összegét pontosan, a megadott  Ft.- összegnek megfelelően szíveskedjenek utalni (nem kerekített összeget ).

KÉRJÜK  TOVÁBBÁ  AZ  ÁTUTALÁSI HATÁRIDŐ PONTOS BETARTÁSÁT !

Az átutalás határideje:  2023. január 14.

Fontos, hogy - a beazonosítás végett - az átutalás során,a közlemény résznél  feltétlenül tüntesse fel  gyermeke nevét és osztályát !

Az esetlegesen felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, az iskola telefonszámán (46/412-024), a gazdasági irodában lehet érdekl

Gazdasági ügyintéző álláslehetőség

on .

munktars keresA Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium (Miskolc) pályázatot hirdet gazdasági ügyintézői munkakör betöltésére, januári kezdéssel.

A munkakör betöltéséhez szakirányú középfokú végzettség szükséges, mérlegképes könyvelői végzettség előnyt jelent.
A gazdasági ügyintéző főbb feladatai: könyvelés, bérszámfejtés, illetve az iskola működésével felmerülő gazdasági feladatok.

Bővebb információ a csatolmányban olvasható. 

Pályaorientációs nap!

on .

2022. november 9-én Pályaorientációs napot tartottunk iskolánkban, ahol minden évfolyam a korosztályának megfelelő programokon vehetett részt. 

Köszönjük meghívott előadóinknak, vendégeinknek az együttműködést!
Pályaorientációs nap
DSC00570