Beiratkozási tudnivalók - 2024/25 tanév

Tisztelt Szülők!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket az 5. és 9. évfolyamra történő beiratkozás legfontosabb tudnivalóiról. 
 
A Fráter György Katolikus Gimnázium új évfolyamaira való beiratkozásra – a tömeges megjelenést és sorban állást elkerülendő – az alábbi beosztás szerint várjuk Önöket: 
 
5. évfolyamra felvettek 
  • a névsor első fele (A-K): 2024. június 27. (csütörtök) 12 órától 16 óráig 
  • a névsor második fele (L-Zs): 2024. június 28. (péntek) 12 órától 16 óráig 
 
9. évfolyamra felvettek 
  • 2024. június 26. (szerda) 12 órától 16 óráig 
 
Pótnap: 2024. július 3. (szerda) 8 órától 12 óráig – amennyiben ezt a napot szeretné igénybe venni, kérjük jelezze előre iskolánk titkárságán (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).  
 
A részleteket a csatolt dokumentumban találják.
 
Ha nem tudnak részt venni a megadott időpontokban, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a titkársággal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
 
Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy lehetőség nyílt az előzetes elektronikus adatbeküldésre a beiratkozási folyamat során.
Ezzel a lehetőséggel gyorsabban és gördülékenyebben tudjuk majd a beiratkozási folyamatot lebonyolítani. A részletes tájékoztatót az előzetes, elektronikus adatbeküldési lehetőségről a csatolmányban találják.
A szülőknek az előzetes, elektronikus adatbeküldésre 2024. június 19. és 2024. június 26. közötti időszakban van lehetősége.