Kedves Felvételizők, tisztelt Szülők!

on .

A csatolmányban közzétett ideiglenes felvételi rangsor a tanulók központi írásbeli vizsgán, és a szóbeli meghallgatáson nyújtott teljesítménye, valamint az általános iskolából hozott eredményei alapján készült el, a felvételi tájékoztatónkban megtalálható súlyozás szerint.

A keretszámon belül lévők biztosan felvételt nyernek gimnáziumunkba. A korábbi évek tapasztalatai alapján azonban nemcsak ezek a tanulók juthatnak be hozzánk, hanem jóval többen. Egy tanuló ugyanis több iskolát és több tagozatot jelölhet meg, de csak egy helyre kerül be, így helyük az érintett rangsorokban felszabadul.

A végleges eredményről (a győri központi összesítést követően) április 27-ig levélben értesítjük Önöket.

Ez után - a helyhiány miatt történő elutasítás esetén - fellebbezés nyújtható be, amely eljárás keretében további tanulókat vehet fel a fenntartó.

FONTOS MEGJEGYZÉS

Az iskolák közötti sorrenden nem érdemes csak azért változtatni, mert valaki hátrébb van a rangsorban és így nem érzi esélyesnek magát a bejutásra. A sorrendmódosítással ugyanis nem válik esélyesebbé az utánunk megjelölt helyen sem, viszont csökkenti a hozzánk való bekerülés lehetőségét.

Csatolmányok:
Download this file (Rangsor 5 2018.pdf)Rangsor 5. osztály291 kB
Download this file (Rangsor 9 2018.pdf)Rangsor 9. osztály439 kB