FELVÉTELI RANGSOR+ MÓDÓSÍTÓ LAP

on .

Tisztelt Szülők, kedves Felvételizők!

 

Az alábbi csatolmányokban található a felvételi eredmények rangsora és a keretszámok minden tagozatra.

Aki az adott keretszámon belül található, mindenképpen bekerül gimnáziumunkba.

A többiek felvétele  a Győri Központ áprilisi visszajelzése után lesz végleges.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy egy tanuló több rangsorban is szerepelhet (ha több tagozatot jelölt meg), de természetesen csak az egyik tagozatra juthat be, a többi listán felszabadul a helye.

A keresztjelentkezések miatt (többen más iskolába is felvételiztek), a keretszám alatti eredményeket elérőknek is van esélyük bekerülni. 

 

FONTOS TANÁCS (Sorrendcsere)

Ha jelen pillanatban a keretszám alatt van a gyermek, nem érdemes olyan iskolát előrébb venni (sorrendcserével), ahol látszólag esélyesebb a bekerülése  (jelenleg jobb helyen áll). 

A megjelölt iskolák között a sorrendcsere csak akkor ajánlott, ha a felvételin tapasztaltak alapján, vagy bármely más ok miatt szívesebben járna a gyermek iskolánkba  akkor is, ha esetleg más intézmény is felvenné.

Az esetleges sorrendcserét  a szülő kezdeményezi. (Postára adási határidő: márc. 20.)  Célszerű ajánlott elsőbbségi levélként küldeni. 

Az 5.- be jelentkező diákok esetében a csatolt  módosító lapon lehet a sorrendcserét beírni. Új iskolát már nem lehet ebben a fázisban a lapon megjelölni. A korábban beadott lapon szereplő iskolák és tagozatok közötti sorrend módósítható.

A 9- be jelentkező diákok az Általános iskolában kezdeményezhetik a módosító lap kitöltését!