Karácsonyra készülve

on .

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat karácsonyra készülve hátrányos helyzetben élő családok megsegítésére hívta fel iskolánk diákjait, munkatársait. A felhíváshoz iskolánk örömmel csatlakozott.

A két hétig tartó segélyakció során számtalan felajánlás érkezett. A diákok, és a kollégák nagylelkűsége példaértékű volt, nagy szeretettel hozták könyv, játék, és gyermekruha adományaikat, amelyeket a szeretetszolgálat munkatársai karácsony előtt juttatnak el a hátrányos helyzetű, nehéz anyagi körülmények között élő családokhoz.

Hálásan köszönjük minden adományozó segítségét! 

máltajpg

Közösségi szolgálat

on .

Közösségi szolgálatra 2016. július 1. és 2016. augusztus 21. között nincs lehetőség!

A nyári közösségi szolgálat időpontjai: 2016. június 1-30. valamint 2016. augusztus 22-31.

Akik még nem hozták be a füzetüket, azoknak az utolsó határidő: 2016. június 6. (szerda).

 

Cipősdoboz akció

on .

Hagyomány iskolánkban, hogy adventben, kifejezve mások iránti odafigyelésünket, felebaráti szeretetünket gyűjtést szervezünk rászoruló gyermekek részére.

A Katolikus Karitász munkatársai országszerte egész évben adományokkal gondoskodnak a hátrányos helyzetű családokról, gyermekekről. Idén a Katolikus Karitász Miskolci Központjának karácsony előtti szolgálatát kívántuk támogatni.

Cipősdoboz akció keretében vártuk a diákok adományait, ami lehetett játék, könyv, plüss, vagy bármi, aminek egy gyermek, vagy fiatal karácsonykor örülhet. Az egy hétig tartó akció során több mint 100 doboz ajándék gyűlt össze, így több mint 100 rászoruló gyermek karácsonyát tehetik diákjaink örömtelibbé. Köszönet illeti a diákokat a nagylelkűségükért, és a Karitász Juniorokat az önzetlen segítségükért.

A Miskolci Karitászpont munkatársai gondoskodnak arról, hogy karácsonyra minden meglepetés eljusson azokhoz, akik számára talán ez az egyetlen ajándék.

 

ciposdoboz