Tisztelt Szülők!

on .

A tantermen kívüli digitális oktatás folyamatosan zajlik iskolánkban. Az elmúlt hetek tapasztalatai alapján elmondhatom, hogy tanulóink ügyesen alkalmazkodtak a kialakult helyzet által megkívánt oktatási formához. Köszönöm a segítségüket, támogatásukat, türelmüket melyet a tanulás során gyermeküknek nyújtottak. Önök nélkül nem sikerülne teljesíteni a ránk bízott feladatokat. Köszönöm a pedagógusokkal való együttgondolkodást, az aktív kapcsolatot, a hatékony együttműködést, valamint, hogy segítettek tudatosítani gyermekükben azt, hogy számukra nem szünet van, csak más formában folyik a tanítás.

Nehéz időszak ez mindannyiunk számára, de kollégáim és a magam nevében is mondhatom mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Fráter családias közösségét fenntartsuk és tanulóink tudását támogassuk. Iskolánk tanárai nagy elhivatottsággal, intenzíven készülnek a napi feladatokra. Folyamatosan tervezik a tanulás támogatásához nyújtott módszereket. Kialakították a szülőkkel és tanulókkal megfelelő kapcsolattartást. Önökkel közösen mindent megteszünk azért, hogy tanulóink teljesíteni tudják a tantervi követelményeket, hogy sikerélményhez jussanak. Az előttünk álló feladatok sikeres teljesítéséhez erőt, kitartást kívánok minden kedves szülőnek. Úgy gondolom a legfontosabb, hogy gyermekeink, tanulóink egészségesek, vidámak maradjanak és ne veszítsék el a hitüket.

Bizalommal, szeretettel és összefogással sokat tehetünk a gyermekekért, tanulókért. Imádkozunk, hogy minél hamarabb találkozhassunk!

Molnár Tünde
igazgató