Tisztelt Szülők!

on .

 

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben is tovább kell működtetni az oktatási rendszert, a tanulóknak biztosítani kell a tanulási lehetőséget digitális oktatás formájában.

A távoktatást, együttműködést támogató eszközök közül az intézményünkben használt Köznevelési Regisztrációs Tanulmányi Alaprendszer (KRÉTA) lett kijelölve az elsődleges kapcsolattartási formának. Az adminisztrációs rendszerben a Házi feladatok funkción keresztül kapnak a tanulók tananyagot. A KRÉTA mobil applikáción is elérhető. A lentebb található csatolmányban részletes felhasználói segédletet találhatnak.

A tanulók rendszeres beszámoltatása online feladatok formájában fog történni, ami lehet beadandó dolgozat, prezentáció, videós beszámoló, online teszt kitöltése. Ezek elkészítését a szaktanár a KRÉTA rendszerben vagy e-mail formájában fogja kérni. Mindenkinek kötelessége a kijelölt feladatok elvégzése az előírt módokon.

Az E-ügyintézés Üzenetek funkciója alkalmas az intézményen belüli felhasználók számára üzenetek küldésére és fogadására.

A Discord app felületén adunk lehetőséget élő kapcsolat teremtésére a szaktanárokkal. Lentebb ehhez is találhatnak útmutatót.

A közösségi szolgálat teljesítése nem lehetséges ebben az időszakban.

A belső szervezésű évfolyamszintű vizsgák az idei tanévben elmaradnak.

Az érettségivel kapcsolatos információkról a későbbiekben tájékoztatjuk a kedves szülőket, a kormány döntésének megfelelően.

Figyelje mindenki az iskola honlapját, facebook oldalát, valamint a KRÉTA napló felületeit.

Kérem a tanulók legyenek felelősséggel saját maguk és környezetük egészségére is!

A nyilvános helyeket kerüljék, hogy meg lehessen akadályozni a vírus terjedését.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA! VIGYÁZZUNK AZ IDŐSEBBEKRE!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Molnár Tünde sk.
igazgató