HITTANTÁBOR- SARUDON

on .

 

Hittantábor- Sarudon

 

Én, és a többiek is, nagyon vártuk már, hogy a vizsga után kikapcsolódjunk egy kicsit. Mikor megérkeztünk Sarudra, a táborba, nagyon  kedvesen fogadtak és egy nagyon szép szállást adtak át nekünk, ahol szabad foglalkozás alatt játszhattunk, sportolhattunk és szórakozhattunk együtt.

Ezután a velünk érkező tanárok tartottak beszélgetést és csoportos játékokat. Ezt nemcsak az elsőnap, hanem a többi nap is megismételték.

Eleinte nem kapcsolódott be csak néhányunk aktívan,  de utána egyre többen. Eleinte csapatokra voltunk  szétszabdalva, de végül a kirándulás végére egy csoport, egy közösség, egy  osztály lehettünk.

Emellett az egyik álmunk az volt, hogy körbe biciklizzük a Tisza-tavat, vagy legalábbis egy részét. Miután ez sikerült, mindannyian büszkék voltunk magukra, hogy teljesítettük  ezt a távolságot /70km/.

Én úgy gondolom, hogy a fő célunk sikerült, mert végül egy közösséggé váltunk. Elfelejthettük ez idő alatt az iskolát  és a számonkéréseket, a hittan tanáraink által közelebb kerülhettünk az Istenhez, és együtt eltöltöttünk egy csodálatos, élményekkel gazdag kirándulást.

 Ritter Tünde 8. A

IMG 0510

(a képre kattintva galéria nyílik)