Tehetséggondozás

on .

Kedves Szülők!

Iskolánk számára fontos a tehetséggondozás, olyan szakkörök kialakítása, szervezése, amelyek lehetőséget teremtenek tanulóink érdeklődési körének, tudásának kamatoztatására, illetve bővítésére.

Ennek első lépése, hogy felmérjük tanulóink azon képességeit, amelyek szerepet játszanak a tehetség feltérképezésében. Így gondolkodásmódjukat, kreativitásukat, képességeik kibontakoztatásával kapcsolatos motiváltságukat, valamint azokat a területeket, amikkel szívesen foglalkoznak.

Tervünk az, hogy az Önök hozzájárulásával, illetve bevonásával, a B-A-Z Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Miskolci Tagintézményében dolgozó tehetséggondozó koordinátorok segítségével felmérjük az 5. és 9. évfolyamos diákokat. A szerzett tapasztalatok révén támpontot kaphatunk arról, milyen úton induljon el az iskola vezetése tehetségeink kibontakoztatásában, valamint az esetleges hiányosságok háttérbe szorításában.

Az adatok kezelése diszkréten történik, minden diákot egy-egy kód képvisel a feldolgozás és az értékelés során. Az eredményekről a szülőket - érdeklődés esetén – tájékoztatjuk.

Együttműködésüket előre is köszönjük!