1szazalek banner 470x75px

Isten fiatal - Egri Főegyházmegyei Ifjúsági Találkozó

on .

Fontos! Regisztráláskor a Fráter György Katolikus Gimnázium iskolai csoportját kell megjelölni. Ezzel együtt kérjük a regisztrált diákokat, hogy a könyvtárban Rita néninél is iratkozzanak fel a fráteres buszra, ami ingyenesen viszi el és hozza vissza őket.

 

Regisztráció

 

 E FIT pl

Németes diákjaink látogatása a passaui Leopoldinum Gimnáziumban

on .

Iskolánk németesei április közepén ismét Passauba utaztak, hogy megismerjék testvériskolánkat és az ottani diákéletet. 18 diákunk élvezhette a bajor családok vendégszeretetét és vett részt a Leopoldinum Gimnázium tanárai által szervezett szakmai programokon. Mivel az idei téma a környezetvédelem volt, így a kirándulások és a városnéző túrák középpontjában is elsősorban a természetvédelem, a fogyasztás és a fenntartható fejlődés állt. Megismerhettük Passau és München belvárosát a tudatos fogyasztó szemszögéből, jártunk a Bayerischer Wald nemzeti parkban valamint egy vízierőműnél, bepillantást nyertünk csereiskolánk környezetvédelmi projektmunkáiba. A szakmai programokon túl azonban alkalom kínálkozott Altöttingben, a híres bajor zarándokhelyen a hitbéli és lelki feltöltődésre is, valamint aktív kikapcsolódásra is biciklitúránk és számos gyalogtúránk során. Köszönet illeti diákjainkat, akik az út során nemcsak magas szintű nyelvi felkészültségükről adtak tanúbizonyságot, de érdeklődésükkel, aktivitásukkal és jókedvükkel méltó hírét vitték iskolánknak. 

 

  IMG 6918

TANKÖNYVRENDELÉS 2019-20.

on .

Kedves Diákok!

 

A jövőre  10- 11-12.  évfolyamba lépő tanulók, akik nem kaptak megrendelő lapot a csatolmányban található lapot  töltsék ki!

Leadási határidő: a tavaszi szünet előtt ( ápr. 16. kedd) a könyvtárban!

Csatolmányok:
Download this file (10. oszt..pdf)10. oszt..pdf428 kB
Download this file (11. oszt..pdf)11. oszt..pdf426 kB
Download this file (12.oszt..pdf)12.oszt..pdf363 kB

Pappá szentelték Pásztor Gergelyt

on .

2019. március 2-án Dr. Orosz Atanáz püspök atya a Búza téri görögkatolikus székesegyházban pappá szentelte iskolánk volt diákját Pásztor Gergelyt.
Isten áldását kérjük és kívánjuk életére és szolgálatára!

 

Pásztor GergelyPásztor Gergely2