Digitális tehetséggondozó foglalkozás

on .

Tisztelt érdeklődő szülők és diákok!

A tehetséggondozó foglalkozásunk az idei évben elmaradt, de szeretnénk digitális formában segítséget nyújtani a felvételizni szándékozó 4. osztályos diákok számára.

Matematika és magyar nyelv tantárgyakból digitálisan elérhetővé teszünk olyan tematikus összefoglalásokat, amelyen régebbi felvételi feladatok megoldása látható követhető, érthető magyarázattal.

Akik erre a típusú felkészítésre igényt tartanak, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezhetnek a következő adatokkal:

tanuló neve

tanuló általános iskolája

szülő e-mail címe

Akik már jelentkeztek a tehetséggondozó foglalkozásunkra, kérjük jelezzék, ebben a formában is igényt tartanak- e a foglalkozásokra.

FELVÉTELI ELJÁRÁS, TEHETSÉGGONDOZÓ FOGLALKOZÁS

on .

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A jelenlegi vírushelyzet mindenkit hatalmas kihívások elé állított, sajnos mi sem tudjuk megtartani a szokásos tehetséggondozó foglalkozásunkat.

A felvételi eljárással kapcsolatban minden információt igyekszünk megosztani iskolánk honlapján.

A központi írásbeli felvételire segítséget jelenthet az elmúlt évek feladatsorainak áttanulmányozása, megoldása. Ezek a feladatsorok az alábbi linken érhetőek el:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/kozponti_feladatsorok

A beiskolázással kapcsolatos feladatok, határidők a 2020/2021. tanévben ezen a linken érhetőek el:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizoknek/2020_2021beiskolazas/beiskolazas_feladatok_idopontok